Apartmani Kranjska Gora, Rateče-Planica, Slovenija

 

APARTMA JAKELJ
RATEČE 3 D
4283 RATEČE-PLANICA
SLOVENIJA

 
www.krgora.com
00386 31 445 342
apartmaji kranjska gora .apartments accommodation kranjska gora .appartamenti kranjska gora .ferienwohnungen kranjska gora .apartmani kranjska gora
 
OPIS APARTMANA
Apartmani su smješteni u prekrasnom i mirnom mjestu kod šume. Imaju svu opremu: kuhinjsko posuđe, pribor za jelo, krpe, hladnjak, posteljina, ručnici, sušilo za kosu, kablovsku TV,besplatno Wi-Fi, itd. Apartmanom pripada nadkriveni parking, veliki vrt - mjesto za igru i prostor za spremanje bicikla i skija.  
 
Apartma 2+2 (ispod)
Odvojena spavaća soba s dva ležaja (200x160cm), dnevni boravak s kuhinjom i kaučem na razvlačenje (pomoćni krevet za dvije osobe;200x160cm), WC, tuš. Apartman ima vlastiti ulaz i terasu.
apartmaji kranjska goraApartman 3+2 (gore)
Kuhinja, velika soba sa tri kreveta (1x200x180, 1x200x90 cm) i kauč na razvlačenje (pomoćni krevet za dvije osobe; 200x160cm), WC, tuš. Apartman ima vlastiti ulaz i terasu.
apartmaji kranjska gora


 
Pogled iz apartmana na prekrasne Rateče planine, Julijske Alpe, veliki vrt - mjesto za igru i pokriveni parking, gdje ćete sigurno pohraniti vaš auto.
apartmaji kranjska gora
apartmaji kranjska gora
apartmaji kranjska gora
 
apartmaji kranjska gora
 
VIŠE, KLIKNITE I PROVJERITE ŠTO MOGU UČINITI U KRANJSKOJ GORI, RATEČE-PLANICI I OKOLINI (skiijanje, skijaško trčanje, biciklizam, pješačenje, wellness)


Apartmani Kranjska Gora, Rateče-Planica, Slovenija